Wave®-musiksystem IV

Försäljning från 2019 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Söker efter tillgängliga DAB-kanaler eller söker igen

Genom att söka efter och söka efter kanaler kan du hitta tillgängliga lokala stationer. Detta är användbart t.ex. om systemets plats ändras eller om en extern antenn är ansluten.

Så här söker du efter tillgängliga DAB-kanaler:

1. Slå på systemet och växla till DAB -radio
  2. På fjärrkontrollen trycker du på och håller in knappen Mute ntills AUTOSCAN - TRYCK på 3 FÖR ATT BEKRÄFTA visas på systemdisplayen
  3. Tryck på knappen 3 : VÄNTA och SKANNA alternativt på displayen. När sökningen är klar spelas den första primära DAB-kanalen upp.