Bose SoundLink Micro Bluetooth®-Högtalare

Försäljning från 2017 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Musik avbruten av inkommande samtal

Om du lyssnar på musik på din mobila enhet och musiken oväntat tas över av en inkommande samtalssignal kan du lära dig hur du avaktiverar samtalssignalen på produkten.

Slå på eller av röstmeddelanden.

1. Sätt på högtalaren
  2. Håll samtidigt Volym + och Volym intryckt  tills du hör en bekräftelse.

Om den anslutna enheten är en Android-telefon avaktiverar du samtalsljud för produkten.

Gå till enhetens Bluetooth®-inställningar , välj du rproduct för att visa relaterade inställningar och avmarkera sedan Call Audio.
Obs! Då avaktiveras alla högtalartelefonsfunktioner, inklusive samtalsaviseringar och möjlighet att ringa/besvara samtal via högtalaren.

Android Bluetooth device settings