QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar

Försäljning från 2017 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Para ihop en enhet via NFC

Din Bluetooth®-aktiverade mobil- eller ljudenheter kan enkelt anslutas till produkten via NFC (Near-Field Communication). Lär dig hur du parar ihop Bluetooth-enheter med produkten.

Så här ansluter du en NFC-enhet:

1. Slå på produkten
  2. Aktivera Bluetooth® och NFC på den enhet du vill ansluta
  3. Sätt i NFC-kontaktpunkten på enheten en kort stund i NFC-ikonen på hörlurarna
    Tips: De flesta enheter behöver t obe upplåst t ouse NFC

NFC Touchpoints

Onc -lampan lyser med ett fast vitt sken.