Bose SoundLink Revolve II Bluetooth®-Högtalare

Försäljning från 2021 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Det går inte att para ihop högtalaren med NFC-aktiverad enhet

Om du inte kan länka en enhet till produkten med NFC (Near Field Communication) kan du försöka med följande:

Se till att enheten stöder anslutning av en Bluetooth®-enhet via NFC.

NFC (Near-field communication) kan användas för en mängd olika anslutningar (dvs. Bluetooth, betalning, fildelning osv.). Kontrollera enhetens information eller handbok för att bekräfta att den stöder Bluetooth-ihopparning via NFC. Om inte, se ansluta en Bluetooth®-enhet för att para ihop enheten.

För Apple-produkter, anslut via Bluetooth®.

Apple-produkter kanske inte kan ansluta till Bluetooth-högtalare via NFC. I stället kan du läsa ansluta en Bluetooth®-enhet.

Öppna enhetens inställningsmeny och kontrollera att NFC är aktiverat.

Om inställningarna inte kan hittas läser du i enhetens dokumentation för att hitta och aktivera NFC.

Leta reda på NFC-beröringspunkten på enheten.

NFC är en kortdistansteknik där enheter måste befinna sig nära varandra för att kommunicera. På vissa enheter (dvs. Större enheter som en bärbar dator eller surfplatta) kan du behöva leta reda på enhetens NFC-beröringspunkt för att säkerställa att den är tillräckligt nära Bose-produktens beröringspunkt. Se enhetens dokumentation för att hitta dess NFC-beröringspunkt. Kontrollera sedan att beröringspunkten är korrekt placerad under ihopparningen. Mer information finns i Para ihop en enhet via NFC

Starta om enheten som används för att ansluta till Bose-systemet.

Elektronik – som smarttelefoner, surfplattor och datorer – kan behöva startas om då och då för att korrigera mindre bearbetningsfel. Detta görs vanligtvis genom att du vrider på enheten och om möjligt tar ut batteriet i 15 sekunder. Slå sedan på enheten och försök igen.

Rensa Bose-produktminnet för tidigare anslutna Bluetooth®-enheter.

Bose-produkten kommer ihåg de senaste enheterna som den anslutna till, och den kan snabbt återansluta till dem. I cas eThere i sa nproblem med th edevice minne, clea rit en dthen försök att återansluta tthe enhet. Mer information finns i Rensa produktminnet för ihopparade Bluetooth®-enheter och ansluta en Bluetooth®-enhet.

Kontrollera om ett batteri från tredje part används i enheten.

Som ephones har sina NFC-chip lagrade i enhetens batteri. Om batteriet har bytts ut mot ett icke-exakt utbyte kan enheten visa att NFC är aktiverat och fungerar, men utan chipet fungerar det inte.

Kontrollera om problemet uppstår med en annan kompatibel enhet.

Om problemet inte uppstår med en annan kompatibel enhet är problemet relaterat till den ursprungliga enheten. Mer information finns i enhetens dokumentation eller tillverkare.

Din produkt kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.