SoundLink® trådlösa around-ear-hörlurar II

Försäljning från 2015 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Komma åt och justera produktinställningarna med Bose Connect-appen

Med Bose Connect-appen får du åtkomst till produktinställningar och avancerade funktioner från din mobila enhet. Det ger snabb, bekväm och intuitiv åtkomst till produktens funktioner.

Visa och justera produktinställningarna med Bose Connect-appen:

1. Öppna appen och vänta medan den söker efter tillgängliga Bose Bluetooth® produkter

2. Tryck på ikonen Inställningar för att öppna menyn för produktinställningar
    Tips! Om du har mer än en Produkt, svep åt vänster eller höger för att hitta önskad produkt och tryck sedan på Inställningar

3. Bläddra till och tryck på önskad inställning för att visa information eller göra ändringar.
    Obs! Inställningarna kan variera beroende på produkt och kan skilja sig från dem som visas nedan.