CineMate 220 home cinema system

Försäljning från 2014 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Lägga till ett Sirius/XM-konto

Lägg till musiktjänster till ditt Bose-konto för åtkomst till en mängd olika strömningsinnehåll. Tillgängligheten för musiktjänsten varierar beroende på region.

Så här lägger du till ett Sirius/XM-konto:

Obs! Sirius erbjuder paket för satellit- och/eller internettjänster. Ett konto som inte har Internettjänst (dvs. Ett satellitpaket som köpts för användning i bilen) måste köpa ett abonnemang på Internet-strömning eller ett tillägg från Sirius innan Sirius är tillgängligt via Internet/SoundTouch
  1. I SoundTouch-appen väljer du menyikonen uppe till vänster

2. Välj Lägg till tjänst

3. Välj SiriusXM:

1. Om du vill logga in på ett befintligt konto anger du kontouppgifterna och väljer LÄGG TILL KONTO
    2. Om du vill skapa ett nytt konto väljer du SKAPA SIRIUSXM-KONTO och anger den obligatoriska informationen

SiriusXM kan nu nås genom att välja Meny -> SiriusXM.