90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

SoundTouch® Stereo JC serie II Wi-Fi®-musiksystem

Försäljning från 2014 – 2015

INTE DIN PRODUKT?
Hjälp oss att ge bästa möjliga support genom att bekräfta din produkt nedan
Select your product
Product image
SUPPORTALTERNATIV FÖR
Loading
SÖK
Ange ett sökord i fältet ovan.
Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Spela upp iTunes-ljudböcker via SoundTouch

Ta reda på hur du lyssnar på ljudböcker som du har hämtat eller lagt till i ett iTunes-musikbibliotek som är länkat till ditt SoundTouch-konto.

Kontrollera om ljudboksfilerna är AAC-filer.

I iTunes har ljudböcker filtillägget .m4b och visas inte i SoundTouch-appen. Däremot kan .m4b-filer ändras till .m4a-filer och återimporteras om de är en AAC-fil.

Information om hur du bestämmer filtyp finns i avgöra filtyp för ett ljudspår.

Om filen är AAC ändrar du filtillägget till .m4a.

1. Leta reda på ljudfilen. Om den inte har ändrats manuellt är platsen /användare/[användarnamn]/musik/iTunes/
  2. Välj och klicka sedan på filnamnet för att byta namn på det. Du kan också högerklicka på filnamnet och välja Byt namn
  3. Ändra filtillägget i slutet av filnamnet från .ac cto .m4a
  4. Lägg till filen i iTunes igen
  5. När du har lagt till den ändrar du medietakten för filen till musik
    1. Högerklicka på filen
    2. Klicka på alternativ
    3. Klicka på listrutan Medietyp och välj musik

6. Vänta i upp till 15 minuter tills musikbiblioteket har synkroniserats automatiskt. Mer information finns i Synkronisera musikbiblioteket
  7. I musikbiblioteket går du till genren Böcker & talat ord för att hitta och spela upp filen.