SoundSport Pulse trådlösa hörlurar

Försäljning från 2016 – 2019

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ljud som förlorats under virtuellt onlinemöte

Om du tappar bort ljudet från Bose-produkten när du använder den för att ringa samtal med en virtuell mötesprogram online (t.ex. Skype, team, Zoom osv.) kan du försöka med följande:

Om du använder en dator för VoIP-tjänst eller lyssnar på musik kan du prova att ändra headsetets inställning för automatisk avstängning.

När du använder en dator för VoIP-tjänster (dvs. appar med ljud- eller videosamtal) eller musik kan det hända att produkten inte tar emot kontrollkommandon från den app/dator som används. I det här fallet – och i alla fall där produkten inte känner av interaktion – fortsätter timern för automatisk avstängning att räkna, även när du tar emot ljud från VoIP-tjänsten eller musikappar. För att lösa detta stänger du av insomningstimern eller ställer in den på en längre tidsperiod. Mer information finns i Aktivera eller avaktivera läget för automatisk avstängning.