Bose Frames Alto

Försäljning från 2019 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Slå på och stänga av produkten

Ta reda på hur du snabbar på din produkt när du är redo att använda den och Powe rit av när den inte används.

Så här använder du strömbrytaren:

Slå på:
Tryck på knappen på den högra skalmen för att slå på Frames.

• Statuslampan lyser med fast vitt sken i 2 sekunder och lyser sedan enligt& Bluetooth®-anslutningsstatus
  • En röstprompt meddelar batterinivån och Bluetoot hstatus

Stänger av
Vänd bågarna upp och ned i två sekunder. Statuslampan lyser med ett fast vitt sken och övergår till svart.
OBS! Efter att bågarna stängts av kan du flytta dem i valfri riktning.

Automatisk avstängning
Automatisk avstängning sparar batteriet när bågarna inte används. Bågarna stängs av när ljudet har stoppat och du inte har flyttat bågarna på fem minuter.
Tryck på knappen på höger sida för att sätta på bågarna.