Bose Frames Tenor

Försäljning från 2020 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Slå på och stänga av produkten

Ta reda på hur du snabbar på din produkt när du är redo att använda den och Powe rit av när den inte används.

Dina ramar levereras med en delvis avgift och kan behöva det för att vakna före första användningen

Om du vill väcka bilderna ansluter du dem till strömuttaget i 2 sekunder och kopplar sedan från. Försök att slå på strömmen igen.

Så här stänger du av eller på produkten:

Slå på:

Tryck på knappen på den högra skalmen för att slå på Frames.

• Statuslampan blinkar vitt två gånger och lyser sedan i enlighet med Bluetooth®-anslutningsstatus
  • En röstprompt meddelar batterinivån och Bluetoot hstatus

Stänga av Frames

• Tryck och håll ned knappen tills du hör en signal. Statuslampan blinkar vitt två gånger och tonas sedan till svart

• Du kan också vända bilderna upp och ned i 2 sekunder för att stänga av. Statuslampan blinkar vitt twic ethen tonas till svart. Du kan inaktivera Flip-to-off i Bose Music-appen på menyn Inställningar .
OBS! När ramarna har släckats kan du flytta dem i valfri riktning.

Automatisk avstängning med rörelseavkänning

Med automatisk avstängning sparas batteriet när Frames inte används. Bildrutorna stängs av när ljudet har stoppats och du inte har flyttat bildrutorna i 10 minuter. Tryck på knappen på höger skalm om du vill slå på Frames igen.
OBS! Du kan inaktivera rörelseavkänning i Bose Music-appen på menyn Inställningar .