SoundSport Pulse trådlösa hörlurar

Försäljning från 2016 – 2019

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Slå på och stänga av produkten

Ta reda på hur du snabbar på din produkt när du är redo att använda den och Powe rit av när den inte används.

Så här stänger du av eller stänger av produkten:

Slå på Frames

På den högra öronsnäckan håller du ned ström-/Bluetooth -knappen tills smeten lyser med ett fast sken och du hör en ton.

Stänga av Frames

På den högra öronsnäckan håller du ned ström-/Bluetooth -knappen tills lampan blinkar  tre gånger, stänger av och du hör en ton.

Obs! Om du fortsätter att hålla ned ström-/Bluetooth -knappen efter att du har hört den hörs kommer du att använda Bluetooth ® -avsökningsläget för din produkt. För att styra strömmen släpper du knappen efter att strömmen har pågått eller tonats.