QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar

Försäljning från 2017 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Byta namn på en produkt

Du kan ge Bose-produkten ett annat namn. Detta kan vara till hjälp för att identifiera din produkt när flera Bluetooth® -produkter listas i en app- eller enhetsmeny.

Byt namn på en produkt med Bose Connect-appen.

1. Öppna appen och vänta medan den söker efter tillgängliga Bose Bluetooth® produkter

2. Tryck på ikonen Inställningar gea ricon uppe till höger
    Tips! Om du har fler än en Bose Bluetooth -produkt kan du svepa åt vänster eller höger för att hitta den och sedan trycka på Inställningar

3. Tryck på namn

4. Redigera namnet:
    • Rensa namnet genom att trycka  på Xon till höger
    • Ange ett nytt namn genom att trycka på fältet namn så visas enhetens tangentbord
    • Generera ett slumpmässigt namn genom att trycka på Generera namn. Du kan trycka på den agai nför att generera ett annat namn. Om du vill använda ett genererat namn trycker du på Använd det här namnet