Bose Noise Cancelling Headphones 700

Försäljning från 2019 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Bose Connect-appen hittar inte produkten

Om du öppnar Bose Connec tapp på din iOS- eller Android-enhet, men Bose Bluetooth® produk tis not foun dor inte visas i appen, prova följande:

Prova att ansluta Bose-produkten en gång utan att använda Bose Connect-appen.

Om Bose Connect-appen inte hittar produkten kan du prova att först ansluta produkten till smarttelefonen med hjälp av Bluetooth®-menyn i smarttelefonen. När du har anslutit kan du försöka med appen igen. Om du vill ha hjälp med att ansluta en smartphone kan du se ansluta en Bluetooth®-enhet. Om det fortfarande inte går att ansluta läser du kan inte ansluta en Bluetooth®-enhet.

Avinstallera och installera om Bose-appen.

Om ett problem uppstod med e -appen, avinstallera den från enheten, hämta en mudderinstall den och försök igen.

På Bluetooth®-enheten tar du bort alla poster i Bose-produkten.

1. Gå till Bluetooth-inställningarna på den enhet du försöker ansluta.
  2. I listan över ihågkomna Bluetooth-anslutningar letar du upp Bose-produkten och tar bort den. Du kanske måste välja att glömma eller ta bort parkopplingen.
  3. Ta bort ean yadditional enrie sfor din produkt i th -listan, inklusive alla enrie -ssom börjar med ”LE-”.
  4. Försök ansluta igen. Om du vill ha hjälp med att ansluta kan du se ansluta en Bluetooth®-enhet.

Starta om Bluetooth®-enheten.

Elektronik, som mobiltelefoner, surfplattor eller datorer , kan behöva återställas ibland för att korrigera mindre problem. Detta görs vanligtvis genom att stänga av enheten och sedan slå på den igen.

Starta om hörlurarna.

Denna re twill inte radera dina produktinställningar.
  1.   Om USB-laddningskabeln eller audi ocabl eis är ansluten till hörlurarna kopplar du bort den.
  2. Anslut en USB-laddningskabel och ladda rto ett eluttag. Du kan ansluta  USB-kabeln till en USB-port på en dator som är påslagen.
    Obs! Anslut inte hörlurarna till den amerikanska kabeln än.
  3. O ndina hörlurar, tryck på och håll ned ström-/Bluetooth® -knappen.
  4. Medan du fortsätter att hålla knappen intryckt ansluter du USB-kabeln eto till höger öronkåpa. Strömlampan på hörlurarna blinkar snabbt två gånger.
  5. När du är ansluten väntar du i två sekunder och släpper sedan ström-/Bluetooth -knappen.
    Tips! Om hörlurarna inte svarar efter detta återställer du dem en andra gång.

Rensa hörlurarnas minne från tidigare anslutna Bluetooth®-enheter.

Sätt på dig hörlurarna och tryck sedan på  och håll ned Power/Bluetoot hon i den högra öronkåpan i 10 sekunder tills du hör ”Bluetooth-enhetslistan rensad”.

Se till att Bose-appen är uppdaterad.

Om Bose-appen inte är den senaste versionen kan det saknas funktioner eller förbättringar. Gå till appbutiken på enheten, sök efter appen och välj den. Om det finns en uppdatering installerar du den.

Kontrollera om det finns produktuppdateringar och installera dem.

På en dator går du till btu.bose.com och följer instruktionerna för att säkerställa att produkten har de senaste funktionerna och förbättringarna. Se Uppdatera produktens programvara eller inbyggda programvara.