Bose SoundLink Micro Bluetooth®-Högtalare

Försäljning från 2017 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Bose Connect-appen hittar inte produkten

Om du öppnar Bose Connec tapp på din iOS- eller Android-enhet, men Bose Bluetooth® produk tis not foun dor inte visas i appen, prova följande:

Kontrollera att du använder Bose Connect-appen.

Det finns flera Bose-appar som är utformade för olika produkter. Produkten fungerar med Bose Connect-appen icon. Mer information finns i Hämta Bose Connect-appen för kompatibla produkter.

Prova att ansluta Bose-produkten en gång utan att använda Bose Connect-appen.

Om Bose Connect-appen inte hittar produkten kan du prova att först ansluta produkten till smarttelefonen med hjälp av Bluetooth®-menyn i smarttelefonen. När du har anslutit kan du försöka med appen igen. Om du vill ha hjälp med att ansluta en smartphone kan du se ansluta en Bluetooth®-enhet. Om det fortfarande inte går att ansluta läser du kan inte ansluta en Bluetooth®-enhet.

Avinstallera och installera om Bose-appen.

Om ett problem uppstod med e -appen, avinstallera den från enheten, hämta en mudderinstall den och försök igen.

Tillåt de behörigheter som begärs av Bose Connect-appen.

När du först öppnar appen frågar den efter vissa behörigheter. Den här appen hittar och styr din produkt. Om du redan har avböjt dessa avinstallerar du och installerar om appen. När du sedan öppnar appen ska du tillåta de begärda behörigheterna när du uppmanas att göra det.

På Bluetooth®-enheten tar du bort alla poster i Bose-produkten.

1. Gå till Bluetooth-inställningarna på den enhet du försöker ansluta.
  2. I listan över ihågkomna Bluetooth-anslutningar letar du upp Bose-produkten och tar bort den. Du kanske måste välja att glömma eller ta bort parkopplingen.
  3. Ta bort ean yadditional enrie sfor din produkt i th -listan, inklusive alla enrie -ssom börjar med ”LE-”.
  4. Försök ansluta igen. Om du vill ha hjälp med att ansluta kan du se ansluta en Bluetooth®-enhet.

Starta om Bluetooth®-enheten.

Elektronik, som mobiltelefoner, surfplattor eller datorer , kan behöva återställas ibland för att korrigera mindre problem. Detta görs vanligtvis genom att stänga av enheten och sedan slå på den igen.

Återställ fabriksinställningarna för högtalaren.

Den här återställningen raderar alla inställningar och återställer högtalaren till standardläget utanför boxen.
  1. Powe ron din högtalare.
  2. Håll strömbrytaren intryckt i 10 sekunder:
    • Efter några sekunder lyser batterilamporna för att visa batterinivån. I fvoice prompts är på, th ebattery nivå också meddelas.
    • Efter 10 sekunder blinkar Bluetooth®-lampan blått för att bekräfta att högtalaren har återställts. Ett röstmeddelande uppmanar dig att hämta Bose Connect-appen för att komma igång.

Rensa Bose-produktminnet för tidigare anslutna Bluetooth®-enheter.

1. Slå på Bose-produkten.
  2. Håll Bluetooth -knappen intryckt i cirka 10 sekunder tills du hör en ton.

Kontrollera om det finns produktuppdateringar och installera dem.

Oavsett vilket problem du har med produkten kan du prova att uppdatera den. Besök btu.Bose.com och följ instruktionerna för att se till att produkten har de senaste funktionerna och förbättringarna.