SoundSport Pulse trådlösa hörlurar

Försäljning från 2016 – 2019

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Pulsen visas inte eller visas ibland i fitness appen

Om din produkt inte övervakar eller inte exakt övervakar din puls i Bose-appen eller ett anslutet träningsprogram kan du prova följande:

Se till att hörlurarna är anslutna till enheten.

Om hörlurarna inte är anslutna till enheten kommer appar inte att känna av din puls. Spela upp musik på enheten: Om du kan höra det från hörlurarna är de anslutna. Om du inte kan går du till Bluetooth®-inställningarna på enheten och ansluter hörlurarna.

Se till att den vänstra luren sitter ordentligt i örat.

Du kan behöva prova en annan storlek StayHear Pulse-spets för att få en säker passform. Det är viktigt att den optiska givaren kommer i kontakt med huden för att kunna läsa av hjärtfrekvensen.

Se till att appen har rätt inställning för pulsmätaren.

Öppna träningsappens inställningsmeny och leta upp menyn ”Devices” (enheter), ”Hardware” (maskinvara) eller ”Heart Rate Monitor” (pulsmätare). Välj ”Sök efter sensor” eller ”Auto-Connect”.

I vissa träningsappar kan du behöva starta passet för att visa din puls.

Med vissa träningsappar måste du trycka på Starta träningspass (eller något liknande) innan din puls visas i appen.

För vissa träningsappar krävs ett betalt abonnemang för att visa pulsen.

Kontrollera appens inställning för att se om puls stöds i den kostnadsfria versionen, om det är det du använder.

Clean the heart rate sensor on the left earbud.

Om sensorn är smutsig kan det förhindra att din puls detekteras. Torka av den med en mjuk trasa.

Power the headphones off and then on.

Om du stänger av hörlurarna och slår på dem igen kan det lösa anslutnings- och prestandaproblem.

Stäng och öppna fitnessappen igen.

När du startar om appen kan problemet med anslutningen och prestanda lösas. Om du stänger appen helt kan du behöva dra appen bort från avsnittet Senaste appar.

Starta om Bluetooth®-enheten.

Elektronik, som mobiltelefoner, surfplattor eller datorer , kan behöva återställas ibland för att korrigera mindre problem. Detta görs vanligtvis genom att stänga av enheten och sedan slå på den igen.

Din produkt kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.