SoundSport Pulse trådlösa hörlurar

Försäljning från 2016 – 2019

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Inställning av träningsapp - Endomondo (iOS)

Din produkt kan integreras med träningsappar för att dela information. Nu kan du dra nytta av din favorit kompatibla hälsa app för att övervaka din träning rutin och njuta av andra hälsofunktioner.

Så här ställer du in pulsmätaren i Endomondo-appen för iOS:

Anslut pulsmätaren

1. Slå på hörlurarna och anslut dem till din mobila enhet
    Tips! När enheten är ansluten visas en batteriikon bredvid Bluetooth®-ikonen på enheten

Bluetooth icon with battery level

2. Placera hörlurarna i öronen
    Tips! Pulsmätaren sitter i vänster öronsnäcka, så se till att den sitter säkert i örat
  3. Öppna Endomondo-appen.
  4. Logga in på ditt Endomondo-konto eller skapa ett
  5. Tryck på menyikonen längst upp till vänster

Selecting the menu in the upper-left

6. Tryck på Inställningar

Selecting Settings

7. Tryck på hjärtfrekvens

Selecting Heart Rate

8. Tryck på Anslut bandet

Selecting Connect belt

9. Tryck på Bluetooth låg energi
    Selecting Bluetooth Low Energy

10. Tryck på Aktivera låg Bluetooth-energi
    Selecting Enable Bluetooth Low Energy

11. När du uppmanas till det trycker du på Para ihop och sedan på O kto bekräfta

App searching for heart rate sensor  Selecting Pair  Selecting OK

Visa din puls

1. Tryck på bakåtpilen längst upp till vänster tills du återgår till skärmen Inställningar och tryck sedan på menyikonen för att återgå till appens startskärm och meny

Selecting the back button  Selecting the menu in the upper-left

2. Tryck på träningspass
    Selecting Workout

3. Om du vill lägga till puls på instrumentpanelen byter du ut en av de förinställda datarutorna (Avg. Tempo, kalorier, Sport, träningspassosv.) genom att trycka på i och sedan välja hjärtfrekvens.

Selecting a preset data item  Selecting Heart Rate  App main screen