SoundSport Pulse trådlösa hörlurar

Försäljning från 2016 – 2019

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Inställningar för fitnessappen - Endomondo (Android)

Din produkt kan integreras med träningsappar för att dela information. Nu kan du dra nytta av din favorit kompatibla hälsa app för att övervaka din träning rutin och njuta av andra hälsofunktioner.

Så här konfigurerar du pulsmätaren i Endomondo-appen för Android:

1. Slå på hörlurarna och anslut dem till din mobila enhet
    Tips! När enheten är ansluten visas en batteriikon bredvid Bluetooth®-ikonen på enheten
  2. Placera hörlurarna i öronen
    Tips! Pulsmätaren sitter i vänster öronsnäcka, så se till att den sitter säkert i örat
  3. Öppna Endomondo-appen.
  4. Logga in på ditt Endomondo-konto, o rcreate one
  5. Tryck på menyikonen längst upp till vänster

Selecting the menu in upper-left

6. Tryck på Inställningar

Selecting Settings

7. Tryck på Tillbehörsinställningar

Selecting Accessory Settings

8. Tryck på Bluetooth SMART Sensors

Selecting Bluetooth SMART Sensors

9. Tryck på

Selecting the On button

10. Tryck på Skanna för att söka efter pulsmätaren

Selecting the Scan button  App scanning

11. När HR-Bose Soundsport Pulse, tryck på den för att ansluta.

Selecting the heart rate sensor  App showing heart rate sensor connected

12. Om du vill visa pulsen trycker du på bakåtpilen längst upp till vänster tills du återgår till appens startskärm.

Selecting the back button  Selecting the back button  Selecting the back button  App main screen