SoundTouch 10 trådlös högtalare

Försäljning från 2020 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Skapa eller separera ett stereopar

Genom att skapa ett stereopar kan du koppla ihop två högtalare så att du kan använda en som vänster högtalare och en som höger högtalare. På så sätt kan du skapa en bredare stereobild, producera mer volym och täcka ett större område.

Skapa ett stereopar:

• Stereopar kan inte skapas utan en aktiv internetanslutning
  • SoundTouch- och Bluetooth®-strömning är tillgängligt för stereopar
  • AUX IN är inte tillgängligt för stereopar
  • Endast en ihopparad högtalare tar emot fjärrkommandon. Detta förhindrar motstridiga kommandon eftersom ihopparade högtalare vanligtvis placeras där båda högtalarna kan upptäcka fjärrkommando samtidigt
Så här skapar du ett stereopar:
  1. I SoundTouch-appen väljer du systemet i enhetsfacket längst ned

SoundTouch app device tray at bottom
  2. På systempanelen väljer du Inställningar (kugghjulsikon) för att öppna Högtalarinformationen

SoundTouch app system panel
  3. VÄLJ SKAPA STEREOPAR

SoundTouch app Speaker Details screen
  4. Välj FORTSÄTT

SoundTouch app creating a stereo pair
  5. Välj det system som ska vara den vänstra högtalaren och välj SEDAN FORTSÄTT. Den vänstra högtalaren spelar upp en ton för att bekräfta

SoundTouch app select left speaker  SoundTouch app confirm left speaker
  6. Välj det system som ska vara den högra högtalaren och välj SEDAN FORTSÄTT. Den högra högtalaren spelar upp en ton för att bekräfta

SoundTouch app select right speaker  SoundTouch app confirm right speaker
  7. Ange ett namn för paret (eller lämna namnet oförändrat) och välj SEDAN FORTSÄTT. Båda högtalarna spelar upp en ton för att bekräfta installationen

SoundTouch app naming stereo pair  SoundTouch app naming stereo pair

Paret kan nu väljas i systemfältet Vänster kanalljud spelas upp via den angivna vänstra högtalaren och höger kanalljud spelas upp via den högra högtalaren.

Separera ett stereopar:

1. I SoundTouch-appen väljer du stereoparet i enhetsfacket
  2. Välj ikonen för inställningsutrustning på panelen för ihopparade system för att öppna Speaker Details för paret

SoundTouch app screen showing 2 SoundTouch 10 speakers

3. Välj SEPARAT PAR

SoundTouch app screen highlighting separate stereo pair button

4. Välj FORTSÄTT för att bekräfta

SoundTouch app screen highlighting continue button