Bose trådlösa on-ear-hörlurar

Försäljning från 2017 – 2021

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Kan inte använda produkten med Siri

Om du inte kan använda produkten med Siri-röstassistenten från Apple kan du försöka med följande:

På Bluetooth®-enheten tar du bort alla förekomster av Bose-produkten i Bluetooth-menyn. Försök sedan ansluta igen.

I Bluetooth-menyn på Bluetooth-enheten hittar du en lista över Bluetooth-produkter som tidigare har anslutits. Bose-produkten kan visa en eller flera gånger synda listan (dvs. Den kan finnas uppräknat en andra gång med LE i namnet). Välj en post för din produkt en dremove den genom att välja Glöm, ta bortta bort eller något liknande. Försök sedan ansluta igen. Mer information finns i ansluta en Bluetooth®-enhet.

Försök ansluta en annan Bluetooth®-enhet.

Om Bose-produkten kan ansluta till en annan enhet fungerar Bluetooth-funktionen. I sådana fall kan problemet vara med den första enheten eller dess inställningar.