Bose QuietComfort® 45 Headphones

Försäljning från 2021 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Kan inte använda produkten med Siri

Om du inte kan använda produkten med Siri-röstassistenten från Apple kan du försöka med följande:

Starta om den anslutna enheten.

Elektronik kan behöva återställas från tid till annan – ungefär som att starta om en dator. Stäng av enheten och slå sedan på den igen och försök igen.

Försök ansluta en annan Bluetooth®-enhet.

Om Bose-produkten kan ansluta till en annan enhet fungerar Bluetooth-funktionen. I sådana fall kan problemet vara med den första enheten eller dess inställningar.