Bose SoundLink Micro Bluetooth®-Högtalare

Försäljning från 2017 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Aktivera eller avaktivera Party- eller Stereo-läge

Du kan spela upp från två kompatibla högtalare samtidigt genom att använda antingen Partyläge (båda högtalarna spelas samtidigt) eller Stereo-läge (båda högtalarna spelas upp som ett stereopar: En som vänster högtalare, en som höger). De här lägena är till exempel användbara för att täcka ett större lyssningsområde eller för att höra större vänster och höger ljudseparation.

Fest- och stereolägen fungerar med följande Bose-högtalare:

• SoundLink Flex Bluetooth®-högtalare
  • SoundLink Color II
  • SoundLink Micro
  • SoundLink Revolve Bluetooth-högtalare
  • SoundLink Revolve Plus Bluetooth-högtalare
  • SoundLink Revolve Bluetooth-högtalare II
  • SoundLink Revolve Plus Bluetooth-högtalare II
  • S1 Pro system

Så här går du till partyläget med knapparna på högtalaren:

1. Koppla in tonen på de tw -bägare som du vill spela från mmed din Bluetooth®-enhet
  2. På högtalaren som är ansluten till enheten håller du ned Bluetooth - och Volym + -knapparna samtidigt tills du hör en röstprompt
  3. På den andra högtalaren håller du ned Bluetooth - och volymknapparna samtidigt tills du hör en ton.

Efter cirka 10 sekunder hörs Party-läget samtidigt från båda högtalarna för att bekräfta att ljudet spelas upp i nunison.

Hur kommer du in i Party- eller Stereo-läge?

Obs! När du är ansluten i Party- eller Stereo-läge kan du märka en liten ljudfördröjning om du tittar på en medföljande video.

Använda högtalarknapparna

Använda Bose Connect-appen