SoundTouch 300 soundbarhögtalare

Försäljning från 2016 – 2018

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Aktivera eller avaktivera HDMI IN Direct Audio

Med inställningen för HDMI IN Direct Audio kan systemet ta emot ljud direkt från den anslutna HDMI-enheten. Detta är användbart i konfigurationer med en TV som endast sänder ut 2.0-ljud via HDMI ARC. Istället för att ta emot 2.0-ljud från TV:n kan du ta emot 5.1-ljud direkt från enheten (dvs. En kabelbox) innan enheten ansluts till TV:n och konverteras till 2.0.

Så här ändrar du inställningen för HDMI IN Direct Audio:

Obs! Om du inte har gjort det än kan du länka din soundbar till ditt Bose-konto. Mer information finns i lägga till ett SoundTouch-system i nätverket till ditt konto.
  1.  I SoundTouch-appen väljer du menyikonen längst upp till vänster
  2. Välj Inställningar
  3. Välj Högtalarinställningar
  4. Välj din soundbar
  5. Välj Avancerad inställning
  6. Välj HDMI IN Direct Audio och välj en inställning:
    • När den är avstängd kommer fjärrkontrollen inte att välja  HDM IConnection för ljud
    • När den är påslagen  kommer den fjärrknapp som valts under HDMI IN Source-knappen att välja ljud för HDMI-anslutningen

SoundTouch app screen showing HDMI in direct audio