Wave® SoundTouch®-musiksystem

Försäljning från 2013 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Konfigurera Bose-färdigheter för Amazon Alexa

Bose-kompetensen för Amazon Alexa-röstassistenten finns tillgänglig för röststyrning av SoundTouch-systemen. Det gör att du kan styra systemet med handsfree var du än befinner dig på Alexa-enheten.

Konfigurera Bose-kunskaperna för Alexa:

Bose SoundTouch Control-kompetensen är endast tillgänglig för konton med en språkinställning på engelska. Övriga språk stöds inte.

Så här ställer du in en färdighet:
  1. Öppna Amazon Alexa-appen på din mobila enhet
  2. Välj menyalternativet mer
  3. Välj ”färdigheter och spel”. På fliken dina kunskaper visas listan över färdigheter som för närvarande är aktiverade för det här Alexa-kontot
  4. Tryck på ikonen TEE-sökning högst upp på sidan, ange Bose och tryck sedan på Enter/Sök
  5. Välj Bose-skicklighet eller Bose SoundTouch Control-skicklighet i sökresultaten
  6. Välj Aktivera
  7. Ange ditt användarnamn och lösenord för SoundTouch-kontot när du uppmanas göra det
  8. Om du har installerat Bose-kunskaperna lägger du till de musiktjänster du använder i Alexa-appen:
    1. På Amazon Alexa-appmenyn väljer du ”Inställningar > musik & Media”
    2. Välj önskad musiktjänst
    3. Välj Länka konto till Alexa och ange din kontoinformation för den musiktjänsten
Information om hur du styr SoundTouch-systemen med de här kunskaperna finns i Kontrollera SoundTouch-systemen med hjälp av Bose-tekniken för Amazon Alexa.