S1 Pro system

Försäljning från 2018 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Problem med att använda Party- eller Stereo-lägen

Om du har problem med att använda partyläget (spela upp två högtalare samtidigt) eller stereoläge (spela upp två högtalare som vänster/höger stereopar) kan du försöka med följande:

Se till att endast en högtalare är påslagen och ansluten till Bluetooth®-enheten.

Stereo- och partyläget fungerar inte om båda högtalarna som du vill använda är påslagna och anslutna till Bluetooth-enheten.

Försök att flytta produkterna och Bluetooth®-enheten närmare varandra.

I Party/Stereo-läge ansluter Bluetooth-enheten till den första produkten och den första produkten ansluts sedan till den andra produkten. För att förhindra att produkterna eller enheten kopplas bort bör du ha dem med Bluetooth-räckvidd, med en räckvidd på cirka 10 m. Den här räckvidden  kan dock minskas genom störningar, som väggar, metall, dörrar eller andra Bluetooth-enheter i området. Kontrollera om problemet är löst när Bluetooth-enheten och produkterna är i närheten.

Kontrollera om det finns produktuppdateringar och installera dem.

På en dator går du till btu.bose.com och följer instruktionerna för att säkerställa att produkten har de senaste funktionerna och förbättringarna. Se Uppdatera produktens programvara eller inbyggda programvara.

Om du använder två av samma högtalare ska du namnge dem på ett annat sätt i Bose Connect-appen.

När du ansluter två högtalare av samma modell ska du ge dem olika namn för att skilja mellan dem. Mer information finns i byta namn på en produkt.

På Bluetooth®-enheten tar du bort alla poster i Bose-produkten från Bluetooth-menyn. Försök sedan ansluta igen.

I Bluetooth-menyn på Bluetooth-enheten hittar du en lista över Bluetooth-produkter som tidigare har anslutits. Bose-produkten kan visa en eller flera gånger synda listan (dvs. Den kan finnas uppräknat en andra gång med LE i namnet). Välj varje post för att rdin produkt en dremove den genom att välja Forget, UnpairDelete eller något liknande. Försök sedan ansluta igen. Mer information finns i ansluta en Bluetooth®-enhet.

Rensa Bose-produktminnet för tidigare anslutna Bluetooth®-enheter.

Bose-produkten kommer ihåg de senaste enheterna som den anslutna till, och den kan snabbt återansluta till dem. I cas eThere i sa nproblem med th edevice minne, clea rit en dthen försök att återansluta tthe enhet. Mer information finns i Rensa produktminnet för ihopparade Bluetooth®-enheter och ansluta en Bluetooth®-enhet.

Återställ produkten.

Precis som att starta om en smartphone kan din produkt behöva återställas ibland för att rätta till mindre problem. Mer information finns i återställa produkten.