Bose Noise Cancelling Headphones 700

Försäljning från 2019 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ställa in det justerbara läget för aktiv brusreducering

Brusreduceringen i hörlurarna kan ställas in högre eller lägre. Det här är användbart i miljöer där du vill höra mer eller mindre av ljudet omkring dig.

Så här justerar du mängden brusreducering:

Justera brusreduceringen

I Bose Music-appen använder du skjutreglaget för brusreducering på startskärmen för din produkt för att justera brusreduceringen från lägsta (vänster) till högsta (höger).
Tips! I fa annan produkt är vald i appen, tryck på My Bose icon ikon uppe till vänster en dvälj dina hörlurar.

Spara och selectin gdin favorit brusreduceringsinställningar

Du kan spara inställningarna för brusreducering som du använder mest för att snabbt återkalla dem.
  1. I Bose Music-appen trycker du på Inställningar på produktens startskärm
    Tips! I fa annan produkt är vald i appen, tryck på My Bose icon ikon uppe till vänster en dvälj dina hörlurar.
  2. Tryck på Bruise Cancellation
  3. Under Anpassa favoriter trycker du på ett favoritnummer

4. Använd skjutreglaget för att välja en brusreduceringsnivå från lägsta (vänster) till högsta (höger)
  5. Tryck på Spara

Om du snabbt vill återkalla en favoritinställning  trycker du snabbt på Favoriter på produktens startskärm.