NU FINNS NYA PRODUKTER! TITTA PÅ DEM.

Bose QuietComfort® 45 Headphones

Försäljning från 2021 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ställa in det justerbara läget för aktiv brusreducering

Brusreduceringen i hörlurarna kan ställas in högre eller lägre. Det här är användbart i miljöer där du vill höra mer eller mindre av ljudet omkring dig.

Lägen för brusreducering

Med brusreducering minskas effekten av ej önskvärt ljud vilket ger en tydligare och mer naturtrogen ljudåtergivning. Du kan välja mellan två brusreduceringslägen: Tyst och Uppmärksamt
  • Tyst läge gör att du kan blockera distraktioner med den högsta nivån av brusreducering
  • Uppmärksamt läge ger full transparens så att du hör omgivningen samtidigt som du lyssnar. Välj brusreduceringsläge baserat på dina lyssningsinställningar och din miljö
Om du vill växla mellan tyst läge och medvetet läge trycker du på knappen Actio n.  Knappen Actio nfinns på baksidan av vänster öronkåpa.

Du hör en röstanvisning angående valt brusreduceringsläge.

Du kan även ändra läget för brusreducering via Bose appen.