Bose QuietComfort® Earbuds II

Försäljning från 2022 – 2024

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ställa in det justerbara läget för aktiv brusreducering

Brusreduceringen i hörlurarna kan ställas in högre eller lägre. Det här är användbart i miljöer där du vill höra mer eller mindre av ljudet omkring dig.

Använda ANR-lägen

Lägen

På startskärmen trycker du på lägen

(Bilden kan skilja sig från den faktiska produkten. Funktionen är densamma)

Om du vill komma ihåg det senast använda läget trycker du på knappen kom ihåg mina lägen för att aktivera den här funktionen.

Du kan ha upp till 4 lägen:

• Tyst läge med fullständig brusreducering
  • Fullt medvetet läge
  • 2 egna lägen

Tryck på skapa läge för att namnge dina lägen.

I Aware-läge justerar ActiveSense-funktionen automatiskt brusreduceringen beroende på omgivningen.
  • Du måste aktivera avkänning av in-ear för att den här funktionen ska fungera. Du kan göra det i inställningar:

• ActiveSense fungerar inte under ett samtal
  • Active Sense är endast tillgängligt i Aware-läge, inte i anpassade lägen som skapats
  • Den här funktionen är aktiverad som standard. Tryck på knappen ActiveSense för att avaktivera

Så här aktiverar eller avaktiverar du ActiveSense:

1. På skärmen lägen trycker du på ikonen Aware Settings .

2. Tryck på knappen ActiveSense för att avaktivera eller aktivera.

Usin gthe-lägen

Sporthörlurar och QC-öronsnäckor – Tryck två gånger på den vänstra öronsnäckan för att växla mellan lägena.
QC-öronsnäckor II –  Tryck på och håll ned en öronsnäcka för att växla mellan lägena.

Kontrollera brusreduceringen

Med brusreducering minskas effekten av ej önskvärt ljud vilket ger en tydligare och mer naturtrogen ljudåtergivning. Du kan välja mellan två förkonfigurerade brusreduceringslägen, tyst och medveten, eller skapa upp till två egna anpassade lägen.

Lägen för brusreducering
  • Tyst – brusreducering i världsklass med Bose-optimerat ljud. Gör att du kan blockera distraktioner med den högsta nivån av brusreducering
  • Aware – ger full transparens och låter dig höra omgivningen medan du lyssnar på ljudet. Uppmärksamt läge använder även ActiveSense™-teknik för att minska plötsliga eller kraftiga ljud. Välj brusreduceringsläge baserat på dina lyssningsinställningar och din miljö
  • Anpassad - Anpassad brusreducering (mellan fullständig brusreducering och full transparens) baserat på dina lyssningsinställningar och din miljö.
    Du kan skapa upp till två anpassade lägen. Använd Bose Music-appen för att skapa och hantera anpassade lägen. Du kan nå detta alternativ från menyn Inställningar.
OBS! Öronsnäckorna startar i standardläget Tyst. Använd Bose Music-appen för att byta standardläge. Du kan nå detta alternativ från menyn Inställningar.

Uppmärksamt läge med ActiveSense™

Den dynamiska brusreduceringen i Uppmärksamt läge med ActiveSense™-teknik gör att du kan höra omgivningen samtidigt som du slipper störas av oönskade ljud. Med Aware-läget med ActiveSense™ kan öronsnäckorna automatiskt aktivera brusreducering när plötsliga eller höga ljud uppstår nära dig, så att du kan hålla dig uppmärksam utan att ljudet avbryts av intermittent ljud. När oljudet minskar stängs brusreduceringen automatiskt av igen.
OBS! Använd Bose Music-appen för att aktivera ActiveSense™. Du kan nå detta alternativ från huvudskärmvyn.

Ändra brusreduceringslägen

Gå igenom brusreduceringsnivåerna genom att trycka och hålla inne på en öronsnäcka. Du hör en röstanvisning angående valt brusreduceringsläge.

OBS! Om du vill ändra brusreduceringsläget med öronsnäckorna måste det vara inställt som en genväg.
TIPS: Du kan även ändra läget för brusreducering via Bose Music-appen. Du kan nå detta alternativ från menyn Inställningar.

Använda brusreducering under pågående samtal

När du tar emot ett samtal förblir öronsnäckorna i aktuellt brusreduceringsläge och Egen röst aktiveras. Med Egen röst hör du dig själv tala på ett naturligare sätt.
Byt brusreduceringsläge under samtalets gång genom att trycka och hålla inne på en öronsnäcka.
TÄNK PÅ FÖLJANDE:
  • Automatisk genomskinlighet avaktiveras under ett samtal
  • Använd Bose Music-appen för att justera Self Voice. Du kommer åt det här alternativet från menyn Inställningar

Använd endast brusreducering

Det går att använda endast brusreducering, utan ljud eller störande telefonsamtal.
  1. Gör något av följande:
    • Om du har öronsnäckorna på dig kopplar du bort den mobila enheten
    • Om öronsnäckorna sitter i laddningsfodralet stänger du av Bluetooth-funktionen på din mobila enhet och tar sedan bort öronsnäckorna från fodralet
  2. Håll en öronsnäcka intryckt för att ändra brusreduceringsläget.
    OBS! Anslut den mobila enheten igen genom att välja öronsnäckorna i Bluetooth-listan på din enhet.