QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar

Försäljning från 2017 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ställa in funktionssättet för åtgärdsknappen

Åtgärdsknappen på headsetet kan programmeras för att komma åt Google Assistant (endast Android-enheter) eller för att ändra mängden brusreducering när du trycker på den. Det här är användbart för att snabbt komma åt den funktion du använder mest.

Programmera åtgärdsknappen.

Information för iOS-användare: Från och med den 7 december 2021 kommer Google inte längre att stödja Google Assistant som en integrerad funktion på dina QC35 II-hörlurar när de är anslutna till en mobil Apple-enhet. Om du vill fortsätta använda en röstassistent som en integrerad funktion i hörlurarna väljer du ett annat alternativ i Bose Connect-appen under Inställningar>åtgärdsknapp. Google Assistant fortsätter att fungera som en integrerad funktion när hörlurarna är anslutna till Android-enheter.

Åtgärdsknappen , som finns på baksidan av vänster öronkåpa, är en programmerbar knapp som gör att du snabbt och enkelt kan komma åt Amazon Alexa, Google Assistant (endast Android) eller brusreducering.

Obs! Google Assistant och Alexa är inte tillgängliga på alla språk och länder.

The action button on the QuietComfort headphones

Ladda ned Bose Connect-appen för att programmera åtgärdsknappen
  • Ställ in Action butto nfor Amazon Alexa: Du kan be Alexa spela musik, läsa upp nyheterna, kolla vädret, styra smarta enheter hemma och mer. Alexa finns i molnet och blir hela tiden smartare, med nya funktioner som automatiskt dyker upp på din enhet. Det är lätt att använda Alexa i hörlurarna – tryck på knappen och ställ en fråga, så svarar Alexa omedelbart.
  • Ställ in Action butto nför Google Assistan Android-enheter: Med Google Assistant kan du snabbt njuta av underhållning, hålla kontakten, få information och hantera dagen – utan att behöva titta på telefonen.  Mer information om hur Google Assistant kan användas finns på : https://support.google.com/headphones.
  • Ställ in åtgärdsknappen för att justera brusreduceringen: Brusreduceringen filtrerar bort oönskat brus och ger ett tydligare, mer verklighetstroget ljud. Yo ucan quickl yselect från 3 nivåer av brusreducering baserat på dina lyssningsinställningar och miljö.
Programmera åtgärdsknappen
  1. Öppna Bose Connect-appen och anslut hörlurarna
  2. Tryck på ikonen Inställningar längst upp till höger
  3. Välj knappen åtgärd
  4. Välj brusreduktion, Google Assistant (endast Android) eller Alexa. (Tips! För att använda Alexa  måste Alexa ap pmust b installeras på din mobila enhet.)