Lifestyle® SoundTouch® 535 underhållningssystem

Försäljning från 2015 – 2016

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ändra inmatningsnivåer till jämn volym bland anslutna enheter

Sedan enheter (dvs. kabelbox eller telefon) kan skicka olika volymnivåer till ditt system, ljudnivåjusteringarna kan kompensera för att göra nivåerna bland källorna jämnare. Detta är användbart om till exempel AUX-källan hörs högre än CBL/SAT-källan. På kvällen kan du undvika att ändra volymen med hjälp av inställningarna för ingångsnivån när du växlar mellan de anslutna ljudenheterna.

Så här ändrar du volymingångsnivån för en ansluten enhet:

1. På fjärrkontrollen trycker du på knappen Source (källa) och nvälj en källa som du vill justera
    Tips! Om systemmenyn inte visas på TV:n kontrollerar du att rätt TV-ingång har valts
  2. Tryck på knappen mer
  3. Bläddra till höger och välj  alternativoch tryck sedan på OK
  4. Bläddra uppåt eller nedåt för att välja Volume Offset
  5. Scrol lLeft eller Right t väljer en settin gfrom 0 till 10
  6. Tryck  på knappen Avsluta för att stänga menyn.