ProFlight Series 2 Aviation headset

Försäljning från 2019 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ansluta eller flytta bommikrofonen på headsetet

Mikrofonbommen och den anslutna kabeln kan monteras antingen till vänster eller höger öronkåpa, beroende på vad du föredrar. Lär dig hur du kopplar bort och återansluter mikrofonenheten för att byta ut den eller byter sida på headsetet.

Så här sätter du tillbaka eller flyttar bommikrofonen:

Bommikrofonen och den anslutna kabeln kan levereras anslutna till headsetets vänstra sida. Om du föredrar mikrofonen till höger eller om mikrofonmonteringen var för sig kan du fästa den på båda sidor:
  1. På mikrofonkontakten på headsetet trycker du på frigöringsknappennoch drar försiktigt ut kontakten från headsetet
    Tips! Du kan behöva rotera sidodynan för att komma åt den kontakten
  2. På kontaktskyddet på andra sidan av headsetet trycker du på frigöringsknappen och drar försiktigt ut luckan från headsetet
    Tips! Du kan behöva rotera sidodynan för att komma åt den kontakten
  3. Anslut kontaktskyddet till den motsatta sidan av headsetet genom att rikta in frigöringsknappen på den andra änden mot knappöppningen på headsetet och skjut sedan in luckan i headsetet
    Obs! Tryck inte på locket.  Om du har problem kontrollerar du att den är korrekt inriktad. Om den inte ansluts hörs inget ljud från headsetet
  4. Anslut mikrofonen till headsetets motsatta sida med hjälp av utlösningsknappen på mikrofonkontakten till headsetets knappöppning och för sedan in kontakten i headsetet
    Obs! Tvinga inte kontakten.  Om du har problem kontrollerar du att den är korrekt inriktad. Om den inte ansluts hörs inget ljud från headsetet
  5. Testa headsettbefore flight.