Bose A30 Aviation Headset

Försäljning från 2023 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Byta ut batterierna

Ta reda på hur du kommer åt batterierna i facket på baksidan av headsetets kontrollmodul.

Så här öppnar du batterifacket:

När batterilampan blinkar rött måste batterierna bytas ut.
OBS! För headset som drivs med flygplan krävs inte batterier för drift om det finns flygplansström. Men du kan fortfarande installera batterier när du är ansluten till flygplansström som en backup vid strömavbrott eller frånkopplingar.
  1. Stäng av headsetet.
  2. Tryck ned fingerindraget på kontrollmodulens baksida och skjut luckan nedåt.
    TÄNK PÅ! Batterikåpan är ansluten till kontrollmodulen. Försök INTE ta bort den.
  3. Ta ur batterierna.
  4. Sätt i två AA-batterier (alkaliska batterier rekommenderas) och observera polerna åt rätt håll.
    TÄNK PÅ! Om batterierna inte passar ordentligt ska du inte tvinga in dem. Om du tvingar in en felaktig anslutning kan styrmodulen skadas permanent.
  5. Stäng batteriluckan, tryck ned fingerindraget och skjut luckan på plats.
    TÄNK PÅ FÖLJANDE:
    • Nya alkaliska AA-batterier ger upp till 45 timmars ström till headsetet. Batteriets livslängd varierar beroende på flygplanets omgivande ljudnivå, temperatur, öronkuddarnas skick, användning av Bluetooth-funktioner och batteriernas ålder
    • Andra batterikemikalier kan ge olika resultat. Batteriets livslängd kan variera och batterilivslängden kanske inte är korrekt