ProFlight Series 2 Aviation headset

Försäljning från 2019 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Klickande ljud i båda öronkåporna

Om hörlurarna oväntat tickar, klickar eller knäpper på båda sidor av headsetet kan du prova följande:

Determine if any recent changes have been made to the headset or aircraft.

Kontrollera om ljudet påverkas av volymkontrollen på flygplanspanelens volymreglage.

Utan att justera headsetets volym kan du höja eller sänka volymkontrollen på flygplanspanelen. Om även bullernivån ändras beror bruset på den signal som tas emot från panelen.

Anslut headsetet till ett annat paneluttag eller, om möjligt, till ett annat flygplan.

Icke-TSO-utrustning, slitna uttag/lösa anslutningar eller felaktigt anslutna uttag (dvs. omvända stereo- eller MIC-/jordledningar) i flygplanet kan orsaka problem. Om det finns ett headset kan du försöka ansluta det till ett annat uttag i flygplanet eller till uttag i ett separat flygplan. Om headsetet fungerar som det ska när det är anslutet någon annanstans är det problem med paneluttaget eller anslutningen till uttaget.

För 6-stifts installerade anslutningar som drivs med flygplan kontrollerar du skicket på kontakten på headsetet och uttaget på flygplanet.

Kontrollera om det finns skräp i flygplanets kontakt och kontrollera om något av de sex stiften är felaktigt inti headsetkontakten.

Obs! Om flygplanet har ett jack för en äldre modell Bose AH Xheadet som var virvla för att ge monoljud till rätt öronkåpa  , måste jakoken dras om eftersom den elektroniska synden den nyare A20-kabeln skiljer sig åt.

Kontrollera om problemet uppstår när headsetet är avstängt.

Headsetet fungerar i passivt läge (avstängt utan brusreducering). Om e eissuestill inträffar när headsetet är avstängt, fick problemet i srelated t osignal comin gbeing b yheadsetet från flygplanspanelen (dvs. anslutningarna, kablaget eller störningarna).

Sätt i nya alkaliska dubbel-A-batterier.

Ta ut batterierna ur produkten och sätt sedan i nya batterier. Kontrollera att markeringarna + och  på batterierna överensstämmer med markeringarna i batterifacket. (Obs! Uppladdningsbara batterier rekommenderas inte. Använd alkaliska batterier när det är möjligt.)

Kontrollera om det finns störningar som kan orsaka oönskat brus.

Medan ljudet är närvarande rör du dig långsamt eller vänder huvudet bort från störningskällor – Som fönstervärme, antenner, strömsladdar etc. om ljudet är mer märkbart när du kommer närmare en enhet eller ett område i flygplanet, är det relaterat till störningar från den enheten eller området. I som ecases, ompositionering eve njus ta några inches kan hjälpa. (Tips: Om det behövs kan headsetet användas i passivt läge – avstängt utan brusreducering – för att undvika störningar).

Kontrollera om tonen ändras när du trycker på avionics-panelen.

Om tonen ändras när avionics-panelen eller någon annan del av planet vidrörs kan det finnas ett jordningsproblem med flygplanet eller snabbtelefonanslutningarna och tillhörande kablage.

Kontrollera om problemet uppstår när mikrofonen används.

Om problemet bara uppstår när du talar via mikrofonen kan det vara fel på nedkabeln. Följ länken för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.

Klicka här för att starta tjänsten

Fastställ om problemet uppstår i samma tempo som lysdioden på nedkabeln.

Om problemet bara uppstår när lysdioden på nedkabeln blinkar kan det vara fel på nedkabeln. Följ länken för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.

Klicka här för att starta tjänsten

Din produkt kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.