3·2·1® underhållningssystem

Försäljning från 1970 – 2006

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Svartvit video när du spelar upp DVD på den interna spelaren

Om videobilden är färglös när du spelar upp en DVD kan du prova följande:

Se till att alternativet för videoformat är rätt inställning: NTSC eller PAL.

De flesta nord- och sydamerikanska regioner använder NTSC; andra regioner använder PAL. Jag har angett fel format i systemet, videon kan vara förvrängd eller tom. Information om hur du kontrollerar TV-videoformatet finns i ändra TV-videoformat.

Se till att Bose-systemet är korrekt anslutet till TV:n.

1. Kontrollera att kontakterna på varje ände av videokablarna sitter i rätt uttag och är ordentligt anslutna utan böjda eller trasiga stift
  2. Anslut inte både en s-Video- och en kompositkabel till samma uppsättning ingångar på TV:n. Det kan hända att TV:n inte visar en tydlig bild eller rätt bild om båda uttagen används
  3. Kontrollera att videoutgången på Bose-systemet är ansluten direkt till TV:n. Anslut inte en kompositkabel från Bose-systemets videoutgång till en videobandspelare och sedan till TV:n. Den teknik som finns i de flesta videobandspelare, så kallade Macrovision, kan förvränga eller avbryta videosignaler

Anslut till en annan ingång på TV:n.

Anslut till ett annat ingångssektion på baksidan av TV:n med samma kabel(ar) för att avgöra om ingången är problemet. Oavsett vilket avsnitt du ansluter till väljer du samma ingång med hjälp av TV:n eller fjärrkontrollens knappar för att höra och/eller se enheten (t.ex. Om du ansluter till HDMI 3 väljer du HDMI 3 med TV:n eller fjärrkontrollens knappar).

När du ansluter systemet till en TV/VCR-kombination ansluter du videokabeln till ingången på framsidan, om sådan finns.

Det här ingången kan hoppa över Macrovision-programvaran i videon, vilket ger en direktanslutning till TV:n. Om bilden fortfarande är förvrängd ansluter du videokabeln från systemet till en RF-modulator och ansluter modulatorn till ingången för TV/video-antennen. Du måste köpa RF-modulatorn från en elektronikbutik.

Byt ut den videokabel som används för att ansluta produkten.

Prova att byta ut videokabeln som ansluter produkten. Om det inte uppstår något problem med den nya kabeln har det uppstått ett problem med den ursprungliga videokabeln.

Återställ mediecentret

Återställning tillämpas för att åtgärda tillfälliga problem. Det är inte något som bör göras flera gånger. Mer information finns i återställa produkten.

Ditt mediecenter kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.