Lifestyle® 235 system III

Försäljning från 2014 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Serienumrets placering

Serienummer innehåller viktig information om din produkt, inklusive modellnummer och födelsedatum (tillverkningsdatum). Serienumret finns på din produkt, produktförpackning eller app (om tillämpligt).

Placering av kontrollkonsolens serienummer.

Serienumret finns längst ned på konsolen under en streckkod. Den börjar med siffran 0.

Du kan också visa serienumret på systemmenyn:
  1. Slå på systemet
  2. På systemkonsolen trycker du på och håller ned knappen Inställningar tills menyn Systeminformation visas
    Tips! Om systemmenyn inte visas på TV:n kontrollerar du att rätt TV-ingång är vald
  3. Visa rad  1för e Econsol eserienummer.

Hitta SoundTouch-adapterns serienummer.

1. Sätt på TV:n.
  2. Välj den TV-videoingång som ansluter till systemet.
  3. Slå på konsolen till valfri källa
  4. På kontrollkonsolen håller du SETUP intryckt tills skärmen Systeminformation visas
  5. På fjärrkontrollen trycker du på uppåtpilen för att gå till skärmen SoundTouch-information
  6. Rad 7 visar SoundTouch-adapterns serienummer
Fysisk plats:

Serienumret finns på produktetiketten på enhetens undersida

LSPS III Acoustimass-modulens serienummer:

Serienumret finns på etiketten med anslutningarna på basmodulens baksida. Det jag sunder streckkoden och börjar med nummer 0.

Visa serienumret i SoundTouch-appen.

1. Öppna SoundTouch-appen
  2. Tryck på menyikonen uppe till vänster

3. Tryck på Inställningar

4. Tryck på om

5. Välj ett system för att visa dess detaljer

6. Serienumret finns under Produktserienummer.