ProFlight Series 2 Aviation headset

Försäljning från 2019 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Serienumrets placering

Serienummer innehåller viktig information om din produkt, inklusive modellnummer och födelsedatum (tillverkningsdatum). Serienumret finns på din produkt, produktförpackning eller app (om tillämpligt).

Proflight-headset och kabelplacering för serienummer

Det finns två serienummer på produkten: Ett på headsetet och ett på den nedre kabeln.
  • Huvudnumret sitter under den högra sidobudden. Dra försiktigt bort kudden för att visa serienumret.

• Kabelns serienummer sitter på batterifackets sida. Öppna batteriluckan försiktigt och ta bort batterierna ur serienumret, som jag sunder QR-koden.
    Obs! Batteriluckan i är fäst vid styrmodulen. Öppna den försiktigt för att undvika att ta bort luckan.