3·2·1® GS serie II DVD-underhållningssystem

Försäljning från 2004 – 2008

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ställa in progressiv avsökning för video

Systemet har funktioner för progressiv avsökning för NTSC-video, vilket i allmänhet ger en bättre bild från videouppspelningen via systemet. Lär dig hur du justerar inställningen för progressiv avsökning.

Ändra inställningen för progressiv avsökning:

Obs! Inställningen Progressive Scan är endast tillgänglig om   du använder en komponentkabel för att ansluta systemets konsol till en TV.

Använda skärmmenyn

1. Slå på systemet
  2. Tryck på knappen System på fjärrkontrollen
    Tips! Om systemmenyn inte visas på TV:n kontrollerar du att rätt TV-ingång har valts
  3. Bläddra åt höger för att välja Video
  4. Bläddra ned till Progressive Scanoch tryck sedan på Enter
  5. Tryck på knappen Avsluta för att stänga menyn.

Med hjälp av systemkonsolens display

I fno-bilden visas på din T Vpå grund av den här inställningen kan du ändra den från systemdisplayen.
  1. Stäng av systemet
  2.   Tryck på och håll in Enter- knappen på konsolen
  3. Tryck på  på/av -knappen inom två sekunder
  4. Tryck upprepade gånger på på/av -knappen tills Video visas på skärmen för konsol och släpp sedan Enter - och på/av -knapparna
  5. Använd knapparna Volym upp och Volym ned för att välja ett videoalternativ:
    1. För Nordamerika väljer du NTSC-KOMPONENT eller NTSC PROGRESSIV
    2. För andra regioner väljer du PAL-KOMPONENT. (Obs! Progressiv avsökning stöds inte för PAL)
  6.   Tryck på på/av-knappen för att stänga menyn.