Bose ljuddämpande sleepbuds™

Försäljning från 2018 – 2019

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ställa in ett larm

Systemet har ett larm som kan ställas in för att varna dig vid en viss tidpunkt. Lär dig hur du slår på eller stänger av larmet.

Så här ställer du in eller redigerar ett larm:

1. Tryck på ikonen larm i appen viloläge
    Tips! Om ett larm har ställts in visas larmtiden bredvid ikonen. Om inget larm är inställt visas Ny bredvid ikonen

2. Skapa eller redigera ett larm:
    • Om du vill redigera ett befintligt larm trycker du på larmtiden i listan över larm
    • Om du vill skapa ett nytt larm trycker du på NYTT
    • T omultipl ealarm, tryck PÅ REDIGERA, kontrollera önskade larm och tryck sedan på ta bort

3. Välj en larmtid och tryck på am eller pm, nvälj andra alternativ, upprepa dagar, Larmljud och Larmvolym
  4. Tryck PÅ STÄLL in om du vill ta bort larmet eller TA BORT det.