Wave®-radio IV

Försäljning från 2015 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ställa in ett larm

Systemet har ett larm som kan ställas in för att varna dig vid en viss tidpunkt. Lär dig hur du slår på eller stänger av larmet.

Så här stället du in ett larm:

Tips! När ett larm är aktiverat visas larmtiden till höger på systemdisplayen.
  1. På fjärrkontrollen trycker du på knappen Larminställning :  Tiden för larm 1 visas på displayen och Blinkar på höger set
    Tips! Om inga justeringar görs inom 10 sekunder avslutar systemet larminställning
  2. Tryck på knapparna tid – eller tid + för att ställa in larmtiden, eller håll knapparna intryckta för att bläddra snabbare
  3. Selec Tan-larmljud:
    Obs! Enheter eller tillbehör som är anslutna till AUX in eller Bose länkanslutningar kan inte väljas som larmljud
    1. Om du vill höra summern (standardinställning) trycker du på knappen för viloläge (summer)
    2. Om du vill höra radion trycker du på knappen Radio och trycker sedan på en knapp för snabbvalsnummer (1 - 6)
  4.   Tryck på knapparna Volym upp eller Volym ned för att ställa in en larmvolym
  5. Tryck på knappen Larminställning .  Tiden för larm 2 visas på displayen och Blinkar på indikatorn nedan
  6. Upprepa steg 2 –4 t oset-larm 2
  7.   Tryck på knappen Larminställning för att avsluta larminställningen
Obs! Larmet ljuder via systemets högtalare, även om hörlurarna är anslutna.

Aktivera eller stänga av larm:

I avsnittet larm på fjärrkontrollen trycker du på knapparna 1 och/eller 2 för att slå på eller stänga av larm 1 och larm 2. När larmtiden och larmnumret (1 eller 2) är aktiverade visas de på höger sida av displayen.