Wave® radio

Försäljning från 1993 – 1994

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ställa in ett larm

Systemet har ett larm som kan ställas in för att varna dig vid en viss tidpunkt. Lär dig hur du slår på eller stänger av larmet.

Så här stället du in ett larm:

Larm 1

1. Vänd på ditt system
  2. Tryck på och håll ned knappen för larminställningar tills larmet aktiveras  1indikatorn börjar blinka på systemets display
  3. Medan du håller larmuppsättningen intryckttrycker du på inställningsknapparna för att ställa in alarmtiden. Håll knapparna intryckta för att bläddra snabbare

Larm 2

1. Vänd på ditt system
  2. Tryck på och håll ned knappen för larminställningar och tryck samtidigt på knappen för larmläge en gång så att indikatorn för larm 2 börjar blinka på systemets display
  3. Tryck på Tuning -knapparna för att ställa in alarmtiden. Håll knapparna intryckta för att bläddra snabbare
    Tips! Om inga justeringar görs inom 10 sekunder efter det att larmläget i steg 2 har tryckts in avslutas larminställningsläget

Aktivera eller stänga av larm:

Larm 1

1. Du är inte en produkt
  2. På produktens ovansida trycker du på larmlägesknappen tills önskad alar mmod visas under Alarm på systemdisplayen:
    • Musikanteckningsikonen anger att e eradi ois är larmet ljud
    • Ljudvågsiko nanger sa-tonen är t ealarm ljud
    • Ingen ikon anger att larmet är avaktiverat

Larm 2

1. Du är inte en produkt
  2. På produktens ovansida trycker du på och håller ned knappen för larminställningar : Larmet börjar blinka på displayen
  3. Medan du håller larmknappen intryckt trycker du en gång på larmlägesknappen: Larm  2börjar blinka på displayen
  4. Släpp larmknappen SET, tryck på larmlägesknappen tills önskad alar mmod visas ovanför larm  2på systemdisplayen:
    • Musikanteckningsikonen anger att e eradi ois är larmet ljud
    • Ljudvågsiko nanger sa-tonen är t ealarm ljud
    • Ingen ikon anger att larmet är avaktiverat

Ställa in larm:

Obs! För att ställa in ett larm måste klockan finnas på produktens display, inte på larmtiden.

Ställa in larm 1

Välj en larmsignal
  1. Stäng av produkten
  2. Tryck upprepade gånger på knappen för larmläge  tills ikonen för det ljud du vill ha visas under larm på produktdisplayen .
    •  Amusic not ico nanger att radion kommer att låta
    •  Asound wave -ikonen anger att esummer ljuder
Välj en radiokanal (för radiolarm)
  1. Tryck på och håll ned knappen för larminställningar
  2. Tryck på förinställningsknappen för den kanal du vill höra när larmet ljuder.
Välj en larmvolym
  • För radiolarm använder du volymknapparna för att ställa in volymnivån
  • För summerlarm, när larmet ljuder , använd knapparna för att ange volymnivån.
För att stänga av larmet

Tryck på på/av -knappen för att slå på eller stänga av larmet.

Ställa in larm 2

Välj en larmsignal
  1. Stäng av produkten
  2. Tryck på och håll ned knappen för larminställningar och tryck samtidigt på knappen för larmläge : Larm 2 blinkar på displayen
  3. Släpp larmuppsättningen
  4. Tryck upprepade gånger på knappen för larmläge tills ikonen för det ljud du vill ha visas ovanför larm  2 på displayen.
    •  Amusic not ico nanger att radion kommer att låta
    •  Asound wave -ikonen anger att esummer ljuder
Välj en radiokanal (för radiolarm)
  1. Medan larm 2 blinkar på produktens display håller du knappen för larminställningar intryckt
  2. Tryck på förinställningsknappen för den kanal du vill höra när larmet ljuder.
Välj en larmvolym
  • För radiolarm använder du volymknapparna för att ställa in volymnivån
  • För summerlarm, när larmet ljuder , använd knapparna för att ange volymnivån.
För att stänga av larmet

Tryck på på/av -knappen för att slå på eller stänga av larmet.