Wave® radio/CD

Försäljning från 1998 – 2018

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ställa in ett larm

Systemet har ett larm som kan ställas in för att varna dig vid en viss tidpunkt. Lär dig hur du slår på eller stänger av larmet.

Så här stället du in ett larm:

Larm 1

1. Tryck på knappen Larminställningatt larm 1 börjar blinka på displayen för syste mdisplay
  2. Tryck på knapparna tid < eller tid > för att ställa in en larmtid, eller håll knapparna intryckta för att bläddra snabbare

Larm 2

1. Tryck på knappen Larminställningatt larm 1 börjar blinka på displayen för syste mdisplay
  2. Tryck på Larminställning upprepade gånger tills larm 2 börjar blinka displayen för syste mdisplay
  3. Tryck på knapparna tid < eller tid > för att ställa in en larmtid, eller håll knapparna intryckta för att bläddra snabbare

Aktivera eller stänga av larm:

På produktens ovansida trycker   du på knapparna Alarm 1 och/eller Alarm 2 för att slå på eller stänga av larm 1 och larm 2. När det är aktiverat     visas larm 1 och/eller larm 2 på den högra sidan av systemdisplayen.

Ställa in larm:

Ställa in larm 1

1. Tryck på knappen Larminställning : Larm 1 blinkar på produktens display
  2. Tryck på knappen nför den källa du vill höra när larmet ljuder:
    • Om du vill höra radio- eller CD-ljud trycker du på knapparna AM, FM eller CD och använder sedan knapparna Track/Tune för att välja en radiokanal eller ett CD-spår
    • Om du vill höra summerljudet trycker du på knappen sourc esom visas på displayen (dvs. Om FM visas på displayen trycker du på FM -knappen):  Asummer-ikonen visas
  3. Tryck på volymknapparna för att se larmvolymnivån från 10 till 99

Ställa in larm 2

1. Tryck på knappen Larminställning : Larm 1 blinkar på produktens display
  2. Tryck på Larminställning tills larm 2 visas på displayen
  3. Tryck på knappen nför den källa du vill höra när larmet ljuder:
    • Om du vill höra radio- eller CD-ljud trycker du på knapparna AM, FM eller CD och använder sedan knapparna Track/Tune för att välja en radiokanal eller ett CD-spår
    • Om du vill höra summerljudet trycker du på knappen sourc esom visas på displayen (dvs. Om FM visas på displayen trycker du på FM -knappen):  Asummer-ikonen visas
  4. Tryck på volymknapparna för att se larmvolymnivån från 10 till 99