Wave® SoundTouch®-musiksystem

Försäljning från 2013 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ställa in tiden

Ta reda på hur du ändrar de timmar och minuter som visas i systemet så att den aktuella tiden visas på din plats.

Så här ställer du in klockan:

Obs! Det går inte att ställa in Cloc kkan om systemet är ett SoundTouch-system.
  1. På fjärrkontrollen håller du ned knappen tid - eller tid + tills -CLOCK SET - visas på den syste mdisplay
    Tips! Om inga justeringar görs inom 5 sekunder avslutar systemet klockinställningen
  2. Tryck på knapparna tid – eller tid + för att ställa in tiden, eller håll ned knapparna för att bläddra snabbare

Så här väljer du AM/PM- eller 24-timmarsformat:

1. På fjärrkontrollen trycker du på och håller ned knappen Larminställning tills -MENYN SETUP - visas på displayen
  2. Tryck på knappen Tune > upprepade gånger tills TIDSINSTÄLLNINGEN visas på displayen
  3. Använd knapparna tid + och tid - för att välja 12- eller 24-timmarsformat
  4. När du har valt alternativet väntar du i 10 sekunder tills menyn försvinner från displayen