Bose Sleepbuds™ II

Försäljning från 2020 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda snooze-funktionen

Med snooze-funktionen kan du pausa ett väckningslarm från att ljuda under en viss tid innan du återupptar larmet. Ta reda på hur du använder snooze-funktionen.

Snooze ett alarm.

Android-enheter

När du mSounds på dina Sleepbuds visas ett meddelande på Android-enhetens låsskärm:
  1. Dra notificatio ndown något t oview a Snooze-knappen
  2. Tryck på knappen för att snooza alarmet.

Apple-enheter

När du hör ljud från dina sömnkuddar visas ett meddelande på startskärmen på din Apple-enhet:
  • O nenheter med pekfunktionen tvinga fram meddelandet så att knappen Snooze visas. Tryck sedan på knappen för att snooza alarmet
  • På andra enheter drar du meddelandet åt vänster för att visa snooze-knappen. Tryck sedan på knappen för att snooza alarmet