Wave® SoundTouch®-musiksystem

Försäljning från 2013 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda snooze-funktionen

Med snooze-funktionen kan du pausa ett väckningslarm från att ljuda under en viss tid innan du återupptar larmet. Ta reda på hur du använder snooze-funktionen.

Aktivera, avaktivera eller justera snooze-funktionen.

Aktivera snooze

Tryck på ovansidan av tof-radion eller tryck på viloläge på fjärrkontrollen. SNOOZ Evisas på displayen under snooze-tiden, som är standard för sby på 10 minuter .

Ignorera ett snooze-larm

Tryck på och håll radions övre framsida intryckt i 2 sekunder eller tryck på knappen Power (Stop Alarm) på fjärrkontrollen.

Ändra snooze-varaktigheten

1. På fjärrkontrollen håller du knappen Larminställning intryckt tills menyn FÖRVAL visas på systemets skärm
  2. Tryck på knappen Tune/MP3 > tills SNOOZE- 10 MIN visas
  3.   Tryck på knapparna tid – eller tid + för att ändra e nnooz eduratio nin 10-minutersintervall från 10 till 60 minuter
  4. Tryck på knappen Larminställning för att stänga inställningsmenyn.