Wave® radio/CD

Försäljning från 1998 – 2018

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda snooze-funktionen

Med snooze-funktionen kan du pausa ett väckningslarm från att ljuda under en viss tid innan du återupptar larmet. Ta reda på hur du använder snooze-funktionen.

Snooza ett larm eller ändra snooze-varaktigheten.

Snooze ett alarm

Medan larmet ljuder trycker du på knappen viloläge/snooze. VILOLÄGE visas i teckenfönstret under snooze-tiden, vilket är 10 minuter.

Ändra snooze-varaktigheten

1. Tryck på och släpp knappen Larminställningatt larm 1 blinkar. Du kan också ändra snooze-tiden för larm 2 genom att trycka på Larminställning igen så att larm 2 blinkar
  2. Medan det valda larmnumret blinkar trycker du på  knappen viloläge/snooze och håller den nedtryckt samtidigt som du trycker på knappen tid + eller tid - för att justera snooze -funktionen i intervall om 1 minut:
    • Längsta snooze-tid är 30 minuter
    • Antalet minuter och Sn visas på displayen för att bekräfta ditt val
    • Båda larmen kan ha olika varaktighet för snooze