3·2·1® underhållningssystem

Försäljning från 1970 – 2006

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ställa in TV-bildförhållande

Med inställningen för TV-sidförhållande kan du justera storleken på den video som spelas upp på systemet så att den passar den anslutna TV-skärmen. Det här är användbart för äldre 4:3-TV-apparater eller för att zooma eller skala en bild på rätt sätt för en widescreen-TV.

Så här ställer du in TV-förhållandet:

1. Tryck på knappen Inställningar på fjärrkontrollen
    Tips! Om systemmenyn inte visas på TV:n kontrollerar du att rätt TV-ingång har valts
  2. Bläddra ned till System Setup (systeminställningar)och tryck sedan på Enter
  3. Bläddra ned för att välja DVD Setup(DVD-inställning) och ntryck på Enter
  4. Bläddra nedåt för att välja sidförhållande
  5. Bläddra till vänster om höger och välj 4:3 (för äldre TV-apparater) Eller 16:9 (för nyare widescreen-TV-apparater)
    Tips!  Om 4:3 är valt ställer du även in bildformatet. Mer information finns i ändra bildformatsalternativ
  6. Tryck på knappen Avsluta för att stänga menyn.