3·2·1® underhållningssystem

Försäljning från 1970 – 2006

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Programmera fjärrkontrollen

Den universella fjärrkontrollen för ditt system kan styra andra enheter, till exempel en kabelbox eller Blu-ray-spelare som är ansluten till produkten. Lär dig hur du programmerar universalfjärrkontrollen för att styra en ansluten enhet.

Så här programmerar du fjärrkontrollen:

1. Slå på både systemet och den enhet du vill styra
  2.  Gå till programmeringsläget på e-greringskontrollen:
    • För TV-apparater håller du knappen program och knappen TV ON/Off nedtryckt samtidigt i tre sekunder tills alla källknappar lyser
    • För kabel- eller satellitboxar trycker du in och håller ned knappen program och knappen Guide i tre sekunder tills alla källknappar lyser
  3. Ange fjärrkoden för TV:ns eller kabel-/satellitboxens märke. Om källknapparna blinkar snabbt flera gånger har en felaktig kod matats in. Vänta 10 sekunder och försök igen
    Tips! Om du behöver kodhäftet söker du efter och väljer din produkt på bose.com/supportoch klickar sedan på fliken Hämtningar
  4. Tryck på knappen program och testa sedan koden.  Om det inte kontrollerar din devic eor har begränsad funktionalitet upprepar du dessa steg med nästa kod för märket.