3·2·1® GS serie II DVD-underhållningssystem

Försäljning från 2004 – 2008

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Programmera fjärrkontrollen

Den universella fjärrkontrollen för ditt system kan styra andra enheter, till exempel en kabelbox eller Blu-ray-spelare som är ansluten till produkten. Lär dig hur du programmerar universalfjärrkontrollen för att styra en ansluten enhet.

Så här programmerar du fjärrkontrollen:

1. Slå på den källenhet som du vill styra
  2. På fjärrkontrollen håller du källknappen på den enhet du vill styra (TV, CBL-SAT eller AUX) intryckt i cirka fem sekunder tills fjärrlampan lyser
  3. Ange källkoden: Lampan på fjärrkontrollen blinkar när varje siffra har matats in och släcks när den är helt inlagd. Om en felaktig kod matas in blinkar lampan åtta gånger och släcks. Om detta inträffar väntar du i 10 sekunder och försöker sedan igen
    Tips! Om du behöver kodhäftet söker du efter och väljer din produkt på bose.com/supportoch klickar sedan på fliken Hämtningar
  4. Rikta fjärrkontrollen mot datakällan och tryck på  på/av -knappen för källa
    Tips! Om på/av-knappen fungerar provar du med andra knappar.  Om du inte kan kontrollera enheten helt och hållet kan du försöka med en annan kod.

Så här ställer du in en kontrollknapp för TV-kanaler på fjärrkontrollen:

1. På fjärrkontrollen håller du ned knappen föregående eller sista tills lampan på de borttagna äggarna blinkar för att visa den aktuella inställningen: En blin kfor TV (standardinställning), två blinkningar för CBL-SAToch blinkar för  AUX
  2. Tryck på den knapp du vill använda för att styra TV-kanaler (TV, CBL-SATeller AUX).   Om t.ex. en kabelbox i har anslutits till CBL-SAT på systemkonsolen väljer du CBL-SAT. När du sedan trycker på knappen CBL-SAT på fjärrkontrollen hör du kabelljudet och kan byta kanal
  3.   Tryck på EXI tbutto nför att spara inställningen.