Bose® Solo 10-ljudsystem för tv

Försäljning från 2014 – 2016

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Programmera fjärrkontrollen

Den universella fjärrkontrollen för ditt system kan styra andra enheter, till exempel en kabelbox eller Blu-ray-spelare som är ansluten till produkten. Lär dig hur du programmerar universalfjärrkontrollen för att styra en ansluten enhet.

Programmera universalfjärrkontrollen för tillbehör.

Den programmerbara universalfjärrkontrollen (visas nedan) finns som tillbehör till din produkt. Fjärrkontrollen som medföljde produkten kan inte programmeras för att styra andra enheter.

Här är några saker att veta:

• Vissa märken har emany enheter, så du kan behöva tr. flera koder för att fin gjort som fungerar
  • Om källknappen på fjärrkontrollen stängs av är den inte i programmeringsläge. Starta inlärningsprocessen igen
  • Medan din enkelaveral fjärrkontroll kan styra många enheter kan det hända att den inte kan styra eller helt styra alla enheter

Programmera universalfjärrkontrollen:

1. Leta reda på koden för det märke som du vill styra i den fjärrkontrollskod som medföljer systemet
    Tips! Om du behöver kodhäftet söker du efter och väljer din produkt på bose.com/supportoch klickar sedan på fliken Hämtningar
  2. På fjärrkontrollen håller du ned källknappen på den enhet du vill styra (dvs. TV eller CBL-SAT) tills alla sex källknapparna lyser
  3. Släpp knappen så att bara den e-knapp du höll lyser
  4. Ange koden för enhetens märke och tryck sedan på Vol+ -knappen
    Tips! Om alla sex källknapparna blinkar tre gånger har en ogiltig kod angetts
  5. Kontrollera om fjärrkontrollen styr enheten:
    • För TV-apparater kan  du trycka på kanalknapparna , ntryck på Meny och prova att bläddra med pilknapparna
    • För kabel-/satellitboxar trycker du  PÅ GUIDEKNAPPEN och försöker bläddra med pilknapparna
    • För DVD-/Bu-ray-spelare trycker du på  meny - eller GUIDEKNAPPEN och försöker bläddra med pilknapparna
    • För spelsystem kan du prova att bläddra med pilknapparna
  6. Om koden fungerar trycker DU PÅ EXIT för att spara inställningarna
  7. Om koden inte fungerar trycker du på VOL+ för att välja nästa kod för märket och upprepar sedan steg 5
    Tips! Om de sex källknapparna på fjärrkontrollen blinkar tre gånger finns det inga ytterligare koder för märket.

När den har programmerats trycker du på enhetsknappen på fjärrkontrollen för att styra enheten.

När du har programmerat fjärrkontrollen för att styra en extern enhet trycker du på enhetens knapp på fjärrkontrollen så att den anger vilken enhet du vill styra. Om du till exempel vill styra kabel- eller satellitboxen trycker du på knappen CBL-SAT på fjärrkontrollen och trycker sedan på de knappar du vill styra på kabel- eller satellitboxen.