SoundTouch® 220 Hemmabiosystemet

Försäljning från 2014 – 2016

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Programmera fjärrkontrollen

Den universella fjärrkontrollen för ditt system kan styra andra enheter, till exempel en kabelbox eller Blu-ray-spelare som är ansluten till produkten. Lär dig hur du programmerar universalfjärrkontrollen för att styra en ansluten enhet.

Styr anslutna enheter med CEC.

Ditt system har funktioner för CEC (Consumer Electronics Control), vilket gör att du kan styra andra enheter som också har funktioner   för CE Cjust genom att ansluta dem till din dator via HDMI. När du använder CEC-produkter med HDMI behöver du inte programmera fjärrkontrollen. Se bara till att CEC är aktiverat i systemmenyn och i menyerna o fall anslutna enheter. Vissa tillverkare hänvisar till CEC med olika namn.

Testa CEC-styrning av anslutna enheter

1. Kraften i ditt system
  2. Om du vill testa kontrollen av TV:n stänger du av den. Eller, för att testa en annan enhet (dvs. Kabelbox eller Blu-ray-spelare), stäng av enheten och slå på TV:n.
  3. På Bose-fjärrkontrollen trycker du på knappen för den enhet du vill styra (dvs. TV ELLER CBL-SAT). Om CEC fungerar är både enheten och systemet påslagen
  4. Prova några andra vanliga kontroller (t.ex. kanal, guide, kapitel osv.).
    Obs! CEC kan eventuellt inte styra alla funktioner för alla enheter.

Programmera fjärrkontrollen.

Systemet har funktioner för CEC (Consumer Electronics Control), vilket gör att du kan styra andra enheter som också har funktioner för CEC genom att ansluta dem till systemet via HDMI. När du använder CEC-produkter med HDMI behöver du inte programmera fjärrkontrollen. Se bara till att CEC är aktiverat på systemmenyn och i menyerna på alla anslutna enheter. Vissa tillverkare hänvisar till CEC med ett annat namn.

Du kan också programmera fjärrkontrollen så att den styr en enhet via IR (IR). Programmering av fjärrkontrollen för att styra en enhet åsidosätter CE Ccontrol o fthat-enheten.
  1. Slå på den källenhet som du vill styra
  2. Leta reda på torsken för e -märket i boken Universal Remote Device Codes
    Tips! Om du behöver kodhäftet söker du efter och väljer din produkt på bose.com/supportoch klickar sedan på fliken Hämtningar
  3. Håll motsvarande källknapp intryckt på fjärrkontrollen tills alla sex källknapparna lyser och släpp den sedan. Endast lämplig källknapp lyser
  4. Ange koden för sourc ebrand
    Tips! Om alla sex knapparna blinkar tre gånger , matas en ogiltig kod in . Försök igen
  5. Tryck på Volym +
  6. Testa källan för vanliga funktioner. Till exempel:
    • För TV-apparater trycker du på kanalknapparna , kontrollerar om TV-menyn visas när du trycker på Menyoch kontrollerar sedan om pilknapparna navigerar i menyn
    • För kabel-/satellitboxar trycker du på Guide för att kontrollera om e -guiden visas och markerar sedan pilknapparna för att navigera i guiden
    • För Blu-ray-spelare trycker du på Meny eller Guide för att kontrollera om menyn visas och kontrollera sedan om piltangenterna navigerar i guiden
    • För spelsystem kontrollerar du om piltangenterna navigerar i menyerna
  7. Om källan svarar på vanliga funktioner trycker du på Avsluta för att spara inställningarna.
Om källan inte svarar använder du kodskannern för fjärrkontrollen för att ange en da-kod för källan.
  1. Tryck på Volym + för att försöka med en annan kod
    Tips! Om alla sex källknapparna blinkar tre gånger finns det inga ytterligare koder för källan .
  2. Testa källan för grundläggande funktioner
  3. Upprepa vid behov tills källan svarar på vanliga funktioner
  4. Tryck på Avsluta för att spara inställningarna.