Bose TV Speaker

Försäljning från 2020 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda en annan fjärrkontroll för att styra Bose-systemet

Systemet kan ta emot IR-kommandon från andra fjärrkontroller. Detta är användbart om du till exempel vill programmera en universalfjärrkontroll från tredje part för att styra flera enheter i ditt hem, inklusive ditt Bose-system. Ta reda på hur du styr systemet med en annan fjärrkontroll.

Kontrollera att högtalaren är uppdaterad.

Om högtalaren köptes runt mitten av 2020 kan dess inbyggda programvara behöva uppdateras för att IR-inlärningsfunktionen ska aktiveras. På så sätt kan du lära ut systemets volym- och ljudavstängningskommandon från en annan IR-fjärrkontroll (infraröd). Mer information finns i Uppdatera produktens programvara eller inbyggda programvara.

Använd en annan fjärrkontroll för att styra systemet.

Använd HDMI-CEC för att styra systemet

MOS nyare enheter med HDMI-funktion CEC (Consumer Electronics Control). Om ditt system och andra enheter (dvs. TV, Blu-ray, kabelbox etc.) är anslutna med HDMI-kablar, titta i menyerna på varje enhet för HDMI-CEC-alternativ. När funktionen är aktiverad kan fjärrkontroller för dessa enheter styra volymen, ljudet och strömmen till systemet. (Tips! Beroende på märke kan CEC refereras till med ett annat namn på enhetens meny. Mer information finns i namn som används av olika märken för CEC.)

Programmera en universalfjärrkontroll för att styra ditt system

Du kan använda en fjärrkontroll som skickar IR-kommandon (IR) för att styra högtalaren. Högtalaren kan inte styras med fjärrkontroller som använder RF-kommandon (radiofrekvens).

Se programmeringsinstruktionerna för universalfjärrkontrollen. Om det finns en lista med koder att prova kan du prova med var och en av de koder som finns för att kontrollera Bose-produkter tills du hittar en som fungerar bäst. (Obs! Universella fjärrkontroller kanske inte har koder för att styra eller helt använda alla enheter.)

Lär ditt system volymen och Mut e-handel av en annan fjärrkontroll

Du kan lära din högtalare att känna igen volym- och sekretesskontrollerna på en fjärrkontroll som skickar IR-kommandon (IR) – även om det inte är en universalfjärrkontroll. Det här fungerar inte för fjärrkontroller som skickar RF-kommandon (radiofrekvens) till kontrollenheter.
  1. O nBose-fjärrkontrollen, tryck och håll ned TV -knappen tills TV:n och Bluetooth®-lamporna på högtalaren blinkar tre gånger i ett dthen-vitt sken
    Tips! Högtalaren är i programmeringsläge medan lamporna lyser vitt. Om de slutar lysa vitt upprepar du det här steget och försöker igen
  2. Tryck på knappen Volym +
  3. På fjärrkontrollen som du vill styra Bose-systemet med håller du ned knappen Volym upp tills högtalaren spelar upp en ton:
    • Om TV-lampan på högtalaren blinkar gult två gånger och sedan lyser vitt, lärde den sig kommandot
    • Om TV-lampan på högtalaren blinkar rött två gånger och sedan lyser vitt, lärde den inte kommandot. Försök igen. Om det inte fungerar efter några försök kan högtalaren inte lära sig kommandon från den aktuella fjärrkontrollen
  4. Upprepa steg 2 –3 med knapparna Volym ned på fjärrkontrollerna
  5. Upprepa steg 2–3 med sekretessknapparna på fjärrkontrollerna.

Styr strömmen till ditt system med fjärrkontrollen

Systemet kan slås på och av automatiskt med fjärrkontrollen. Om du vill att systemet ska slås på automatiskt när det finns ljud läser du slå på eller stänga av automatisk väckning. Din syste mwill stängs också av automatiskt efter 20 minuter utan interaktion.